<
Σας προτείνουμε, εδώ, Ιστοτόπους που αξίζει να επισκεφθείτε: 

Καλλιτεχνών:

www.mikis-theodorakis.net: Ο πλέον εμπεριστατωμένος Ιστότοπος για τον Μίκη Θεοδωράκη, που έχει κατασκευάσει και διευθύνει ο φίλος και μελετητής του έργου του Guy Wagner.

www.hadjidakis.gr: Ο επίσημος Ιστότοπος του Μάνου Χατζιδάκι με πλήρη καταγραφή του έργου του, που επιμελείται ο Γιώργος Θεοφανόπουλος.

www.charleslloyd.com: Ο επίσημος Ιστότοπος του Charles Lloyd, μεγάλου σαξοφωνίστα της jazz και προσωπικού φίλου της Μαρίας Φαραντούρη, που επιμελείται η Dorothy Darr.

www.volker-schlott.de: Ο επίσημος Ιστότοπος του σαξοφωνίστα Volker Schlott, μόνιμου συνεργάτη της Μαρίας Φαραντούρη και μέλους των Berliner Instrumentalisten.

http://henning-schmiedt.de: Ο επίσημος Ιστότοπος του πιανίστα Henning Schmiedt, μόνιμου συνεργάτη της Μαρίας Φαραντούρη και ηγετικού μέλους των Berliner Instrumentalisten.

Εκδοτών / Παραγωγών:

www.ecmrecords.com: Ο επίσημος Ιστότοπος της δισκογραφικής εταιρείας ECM, του παραγωγού Manfred Eicher, από την οποία έχει κυκλοφορήσει το cd Athens Concert.

www.moderntimes.grΟ επίσημος Ιστότοπος της Legend Recordings, από την οποία έχουν κυκλοφορήσει τα περισσότερα cd της Μαρίας Φαραντούρη μετά το 2001.

www.ianos.gr: Ο επίσημος Ιστότοπος της δραστήριας αλυσίδας πολιτισμού ΙΑΝΟΣ.

www.olkos.gr: Ο επίσημος Ιστότοπος της εκδοτικής εταιρείας ΟΛΚΟΣ.  

Διοργανωτών εκδηλώσεων:

www.asteris-koutoulas.de: Ο επίσημος Ιστότοπος του Αστέρη Κούτουλα - διοργανωτή συναυλιών.

www.cricos.gr: Ο επίσημος Ιστότοπος της εταιρείας διοργάνωσης συναυλιών Cricos Productions.

 

 

 

Θέαση
theasi
Αναζήτηση
 
 

All rights reserved
Copyright Maria Farantouri © 2012

Supervisor: Maria Hadzara
Powered by SiMiO